logo

A MŰKÖRÖM, ÉKSZER

Hordható, elegáns műkörmök


Szolgáltatások

"A jó körmös nem olcsó, nem villámgyors és szépen dolgozik. 
Ezekből kettőt tud teljesíteni egy időben wink "

 

 

Kéz- és lábápolás, műkörömépítés, gél-lakkozás

A kéz és lábápoláshoz, automatikusan hozzátartozik  a vitaminos krémmel történő masszírozás is, kivéve ha valaki ezt nem igényli, vagy bizonyos egészségügyi okokból ellenjavallt a számára.

Minden műkörmöt amely nem színes zselével vagy gél-lakkal készül -különös tekintettel a francia végű körmökre-, körömágy hosszabbító zselével készítek, melynek előnye, hogy eltünteti a köröm lenövésekor keletkező kontúrt, így a következő időpontig esztétikus marad a köröm.

 

Manikűr

A köröm igény szerinti rövidítése,  formázása, a körömágy megtisztítása a letapadt bőrtől, a köröm felületének polírozása, a körömágy vitaminos olajjal való ápolása.

 

Japán manikűr

A Japán manikűr, méhviasz bepolírozása, ezáltal beépülése a körömlemezbe, mely tartósan visszaadja a körmök természetes fényét, ápolja, védi, erősíti azokat. A hatóanyagok, mindenféle vegyi anyagtól mentesek.

 

Gél-lakkozás

A zselélakk vagy gél-lakk UV-fényre keményedő, hibrid anyag, mely nem kopik, és csak ritkán pattogzik le. A műkörmökhöz használatos zselé előnyeit, ötvözi a lakk könnyű kezelhetőségével, mert szépen szétterül, nem láthatóak benne festési csíkok. Természetesebb hatású a műkörömnél, hiszen nem vastagítja meg a körmöket.

(A körmök előkészítése megegyezik a műkörömépítésnél alkalmazott előkészítéssel)

 

Zselés műkörömépítés és töltés

Az általam készített műköröm UV fény hatására  kötő zselés műköröm, amely egykomponensű zselés anyag.

A műkörömépítés a köröm meghosszabbítása, amikor sablont helyezek a -manikűrrel  előkészített- köröm alá, és ezen a sablonon hosszabbítom meg a körmöt a zselé felhordásával. Miután a zselé megköt, eltávolítom a sablont, formára reszelem, bufferrel lemattítom, majd ezt vonom be egy vagy két újabb zseléréteggel.

A műköröm töltésére, a köröm növekedési sebességének függvényében, 2-3 hetente kerülhet sor. Ennél hosszabb idejű lenövés után, célszerű új szett készítése.

A francia vég építése, amikor a köröm szabad szélét -egyenesen, ívesen, vagy átlósan-fehér  zselével vonom be. Ez a megoldás rendkívül előnyös, mivel tartós, hiszen nem kopik le mint a lakk és elegáns külsőt ad a kéznek.

A francia véget el lehet készíteni csillámos vagy színes zselével,  tört kagylóval stb.  is, ezáltal változatossá és egyedivé  varázsolhatjuk a körmöt.

 

Díszítések

Zselés, 3D porcelánmintás, akrilfestéses,  transzferfóliás,  Swarovski és Zodiac  kristályos stb....

 

Mini pedikűr

Csak a körmök és körömágybőr korrekciója, igény szerinti lakkozása vagy géllakkozása.

 

 


© Minden jog fenntartva.