logo

A MŰKÖRÖM, ÉKSZER

Hordható, elegáns műkörmök


Bejelentkezés, időpont lemondása, módosítása

Bejelentkezés, időpontegyeztetés

  - Bejelentkezés a https://www.panninails.wredo.hu/ online időpontfoglaló rendszerben vagy telefonon  +3670/3815435 lehetséges.

Facebookon történő bejelentkezésre,  nem minden esetben tudok azonnal reagálni, ezért kérlek ezt vedd figyelembe!

 https://www.panninails.wredo.hu/ online időpontfoglaló rendszeren keresztül történő és a telefonos megkeresés, minden esetben elsőbbséget élvez. Előzetes időpont egyeztetés minden esetben szükséges, „Utcáról besétálni” nem lehetséges.

A délutáni időpontok "fénysebességgel" betelnek, ezért ha délutáni időpontot szeretnél, jó előre foglald le!
Minden vendégemre, előre meghatározott idő áll rendelkezésre, belekalkulálva, hogy a kéz és lábápolás időtartama a vendég kezének, lábának, aktuális állapotától függően változó, ezért kérlek, bejelentkezéskor pontosan válaszd ki a megfelelő szolgáltatást!

- A munkaidő - hétfőtől péntekig bejelentkezés alapján történik-, 10:00-20:00 óráig.

- Szombat-Vasárnap: Szünnap

 

Időpont lemondása, módosítása

A mai rohanó világban bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy nem tud a befoglalt időpontban a szalonba érni, ezért kérlek, ha látod, hogy nem tudsz eljönni vagy késel, mindenképp értesíts telefonon vagy egy üzenetben. A nap folyamán elérhető vagyok bármikor.

Ha nem érkezel meg a megbeszélt időpontban, én a megjelölt időpont után 5 perccel felhívlak, hogy tudjam számíthatok-e rád, vagy sem.

A vendégeim elégedettsége számomra nagyon fontos, ezért kérlek akadályoztatásod időben jelezd nekem, mert lehet, hogy helyetted egy másik vendéget tudok a várakozók közül fogadni!

Aki rendszeresen lemondja foglalásait, annak a következő foglalását csak akkor áll módomban elfogadni, ha a meghiúsult szolgáltatás díját személyesen, vagy banki átutalással rendezi a következő szolgáltatás előtt.

(Számlaszámom: OTP Bank, Kalinkáné Győrössy Anna 11773384-03931385. Átutalás esetén a megjegyzés rovatban a név, és a postacím feltüntetése szükséges, amire a kiállított számlát postázhatom.)

Aki értesítés nélkül nem jelenik meg – szalonom többi vendégének az érdekeit figyelembe véve –, a későbbiekben nem tudom fogadni.

 

Higiénia

- Mivel az egyik legfontosabb tényező a higiénia, kérlek, hogy a szolgáltatás megkezdése előtt a rendelkezésre álló fertőtlenítő folyékony szappant használd!

  - Az elkészült munka sikere és tartóssága érdekében a szolgáltatás ideje alatt ne érj az ujjaiddal a bőrödhöz, ne igazgasd a ruhádat, hajadat, mivel az előkészített körmöd zsírtalan, portalan, matt állapotban kell hogy legyen, a tartósság érdekében. Az előkészítés ismétlése tovább vékonyíthatja a természetes a körömlemezt.

 

Egyéb tudnivalók

Modern világunkban nélkülözhetetlen eszköz a telefon, azonban a szolgáltatás ideje alatt, kérlek próbáld nélkülözni. A precíz és pontos munkavégzést nagyban megnehezíti, ha telefonálsz, üzenetet írsz, ugyanis van olyan műkörmös alapanyag, ami tönkremegy, ha a kötési idő közben kikerül az UV fény alól, s így kommunikálni sem tudok veled, hogy az elképzeléseidet pontosan meg tudjam valósítani. Természetesen a „vészhelyzetek” (gyermeked, családod keres) ez alól kivételek.

- A szalonomban, méretei miatt, sajnos nem tudok „gyereksarkot” kialakítani, ezért kérlek, hogy amennyiben megoldható, gyermeked felügyeletét a kezelés idejére biztosítsd! Tapasztalatból tudom, hogy az itt eltöltendő másfél, két óra a gyerekeknek hosszú és unalmas, hamar elveszítik a türelmüket.

Legyen ez az időszak a Te „kikapcsolódásod” is!

- A szolgáltatásért csak készpénzzel tudsz fizetni, ezért kérlek, az árak ismeretében hozz magaddal ennek megfelelő összeget!

 Szép kezekkel, ápolt körmökkel az ember mindig mindenütt jó benyomást kelt. Én ezért dolgozom nap mint nap! Győződj meg róla magad is!

Szeretettel Várlak!

 

  Győrössy Anna

(Kéz-és lábápoló, műkörmépítő)

 


 


© Minden jog fenntartva.