logo

A MŰKÖRÖM, ÉKSZER

Hordható, elegáns műkörmök


Házirend

Bejelentkezés, időpontegyeztetés

  - Bejelentkezés a https://panninails.booked4.us/  online időpontfoglaló rendszerben vagy telefonon  +3670/3815435 lehetséges.

Facebookon történő bejelentkezésre,  nem minden esetben tudok azonnal reagálni, ezért kérlek ezt vedd figyelembe!

 https://panninails.booked4.us/  online időpontfoglaló rendszeren keresztül történő és a telefonos megkeresés, minden esetben elsőbbséget élvez, ha más módon kérsz időpontot, akkor háttérbe szorulhatsz az említett megkeresésekkel szemben. Előzetes időpont egyeztetés minden esetben szükséges, „Utcáról besétálni” nem lehetséges.

A délutáni időpontok "fénysebességgel" betelnek, ezért kérlek, amennyiben délután szeretnél időpontot, akkor legalább 2 héttel előre jelezd!
Mindenkire előre meghatározott idő áll rendelkezésre, belekalkulálva, hogy a kéz és lábápolás időtartama a vendég kezének, lábának, aktuális állapotától függően változó, ezért kérlek, bejelentkezéskor jelezd hogy milyen szolgáltatást szeretnél konkrétan!

- A munkaidő - hétfőtől péntekig bejelentkezés alapján történik-, 10:00-20:00 óráig.

- Szombat-Vasárnap: Szünnap

 

Időpont  lemondása

   Az időpont lemondása vagy áthelyezése díjmentes, amennyiben a szolgáltatás megkezdése előtt legalább 48 órával történik, vagy ha halaszthatatlan, nem várt esemény, netán betegség jön közbe. 

 Nyilván vannak olyan SOS, előre nem látható helyzetek, amik nem rendszeresek, és amiket figyelembe kell venni, de egyéb esetben senkivel sem tudok kivételt tenni.

 Amennyiben valaki rendszeresen - egymás után 3 alkalommal mondja le az időpontot, annak csak akkor tudok új időpontot adni, ha a lemondott szolgáltatás díját kifizeti.

- Előre bejelentett 15 percet meghaladó késés esetén, amennyiben van még vendég utánad, a szolgáltatás részlegesen módosítható (pl. elmarad a díszítés, vagy ha egy francia körmöt szerettél volna, az egyszínűre módosul, stb.). Ez nem minden alkalommal történik így, de adott esetben ez is számításba jöhet.

- Előre bejelentett 30 percet meghaladó késés esetén a szolgáltatás megtagadható. (Ez alól kivételt képez, ha nem okozna csúszást a következő vendégnél  és még a nyitvatartási időn belülre esik.)

 - Amennyiben valaki lemondás, értesítés nélkül(!) nem jelenik meg, vagy rendszeresen lemondja az időpontokat, nem áll módomban a továbbiakban elvállalni, csak abban az esetben, ha a következő időpontfoglalás előtt kifizetésre kerül a rendelkezésre állási díj, ami ebben az esetben, a lemondott szolgáltatás díjával egyenértékű. Ezt az összeget minden esetben a következő időpont lefoglalása előtt személyesen, vagy  banki átutalással lehet rendezni. Ebben az esetben a szolgáltatás díját kérem átutalni az alábbi számlaszámra: OTP Bank, Kalinkáné Győrössy Anna 11773384-03931385. Átutalás esetén a megjegyzés rovatban a név, és a postacím szerepeljen, amire a számlát kiállítom és postázhatom. Ameddig a szolgáltatás teljes összege nem érkezik meg hozzám, nem áll módomban újabb időpontot adni.

  A megbeszélt időpont után 5 perccel telefonálni szoktam, ha a vendégem nem érkezik időben. Ha valaki ilyenkor kikapcsolja, vagy nem veszi fel a telefont, nem is jön el, és később sem hív vissza, az magáról állít ki bizonyítványt! Ez a viselkedés nem csak velem szemben etikátlan, hanem azon vendégeimmel szemben is, akik épp miatta nem jutottak el hamarabb hozzám. Ezen felül, mivel az én fizetésem a vendégeimtől származik, ha egy vendég nem jelenik meg, akkor kiesik az adott időben várt bevételem. Ha ezt a gyakorlatot csak néhányan követik, az olyan, mintha valakinek hónap végén eltűnne a fizetéséből több tízezer forint. Ez több mint kellemetlen, ezért is vált szükségessé a fentebb vázolt rendszer bevezetése.

Kéréseim a szolgáltatás ideje alatt

  - Mivel az egyik legfontosabb tényező a higiénia, kérlek,  hogy a szolgáltatás megkezdése előtt alaposan moss kezet, a rendelkezésre álló fertőtlenítő folyékony szappannal!

  - Bármilyen lényegtelennek is tűnik, kérlek, a szolgáltatás ideje alatt ne érj az ujjaiddal a bőrödhöz, ne igazgasd a ruhádat, hajadat, mivel az előkészített körmöd zsírtalan, portalan, matt állapotban kell hogy legyen, a tartósság érdekében. Amennyiben ez meghiúsul, az előkészítést ismételni kell, amely tovább vékonyíthatja a természetes a körömlemezt.

  - Telefon: Modern világunkban nélkülözhetetlen eszköz, azonban a szolgáltatás ideje alatt nélkülöznöd kell. A precíz és pontos munkavégzést nagyban nehezíti, ha a szabad kezeddel telefonálsz, játszol, vagy éppen üzenetet írsz, és nem figyelsz oda arra, hogy az épp készülő félben lévő kezedet esetleg megrándítod, idő előtt kiveszed a lámpából, stb. Arról nem is beszélve, hogy van olyan műkörmös alapanyag, ami egyenesen tönkre megy, ha a kötési idő közben kikerül az UV fény alól. Ezen kívül, így  nem tudok kommunikálni veled – pl.: melyik kezedet kérem, melyik szín legyen, hogy tedd a kezed a lámpába, stb. Ezért kérlek, hogy így ne használd!

Helyezd magad elé az asztalra, hogyha SOS hívást kell fogadnod, azt meg tudd tenni, de kérlek, minden más esetben mellőzd!

Gyermekek, kisbabák a szalonban

  - Arra sajnos nincs lehetőség, hogy gyermeked az öledben üljön amíg dolgozom kezeden-lábadon! Az nem fér bele, ha mással is foglalkozol körmözés közben, ezért ilyen esetben mindenképp érdemes esetleg valamelyik barátnődet, férjedet, családtagodat megkérni, hogy kísérjen el, mert amíg készül az új körmöd, ő tud vigyázni a kicsire.

Ha sír a kisbaba, nem fogod tudni kivenni a babakocsiból vagy ringatni a babahordozót. Ezt vedd számításba!

Fizetés
Amennyiben megoldható, kérlek, hogy kis címlettel fizess!

A körmösnél nem fordul meg olyan sok vásárló, mint egy élelmiszerboltban. Ha 1-2 vendég nagy címlettel fizet, sajnos kifogyok a váltópénzből.

Dióhéjban ennyi lenne a tiszteletteljes kérésem a jövőre nézve! :)


Köszönöm, hogy a házirendem betartásával hozzájárultok az üzletmenetemhez és a többi Vendég nyugalmához!

A Házirend szabályzata, az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadásra kerül.


A Házirendet a szolgáltató saját belátása szerint bármikor módosíthatja és kiegészítheti.
  
  Győrössy Anna

(Kéz-és lábápoló, műkörmépítő)

 


 


© Minden jog fenntartva.